Bejelentés


Szivárvány óvoda


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


HELYZETKÉP AZ ÓVODÁRÓL

Óvodánk Érd-parkváros központi részén helyezkedik el, mely könnyen, jól megközelíthető.


Körülöttünk számos, fontos intézmény van, lehetőséget adva a tapasztalásra, közvetlen megfigyelésre különös tekintettel a természeti és társadalmi környezetre. A gyerekek számára fontos, hogy ügyesen, jól el tudjanak igazodni és biztonságban érezzék magukat a környezetükben. Az óvoda épülete és udvara nagy kiterjedésű. Mind a 11 csoportszobánk és a hozzájuk kapcsolódó mosdók, öltözők és folyosók világosak, berendezésük, megfelelően szolgálja a gyermekek nevelését. Az óvodai férőhelyek száma: 330 fő A napi háromszori étkezést a Pensio 17 Kft. főzőkonyhája biztosítja. Személyi és tárgyi feltételek jók; felsőfokú végzettségű óvónők és szakképzett dajkák értő kezei alatt nevelődnek az óvodánkba járó gyerekek. Helyi módszertani útmutatónk – pedagógiai programunk – a külső világ tevékeny megismerésére épül. A műveltségi területek kiegészítik egymást, szoros kapcsolatban vannak, nevelőmunkánkban a komplexitás érvényesül. Fontos feladatunknak tartjuk az értékeink megőrzését, hagyományok, - népszokások ápolását.


Arra törekszünk, hogy az ünnepek emelkedjenek ki az óvoda mindennapjaiból úgy külsőségekben, mint tartalmukban.A képek forrása: https://www.google.com


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!